Vi söker verkstadsmedarbetare

Om dig

Vi söker dig som är nyfiken, har ett tekniskt intresse och värdesätter noggrannheten i ditt arbete. Du lämnar inget åt slumpen. Du har inga problem med att hjälpa dina kolleger vid behov. Har du dessutom en kombination av prestigelöshet och höga ambitioner kan du förvänta dig en arbetsplats där du både kommer att kunna trivas och utvecklas.

 

Om tjänsten

Du kommer få hjälpa till i den dagliga produktionen. Det innebär att självständigt utföra de flesta arbetsuppgifter som förekommer i en verkstad, som plockning från lager, kapning, bockning, sågning etcetera Kunskaper inom ritningsläsning och skärande bearbetning är önskvärda. Eftersom vårt arbete har en tydlig prägel av lagarbete välkomnar vi din syn på hur vi tillsammans kan utvecklas och bli bättre.

 

Om oss

På UPI arbetar knapp 20 personer. Våra kunder, som finns i branscher som exempelvis flyg-, rymd-, marin- och försvarsindustrin samt inom förpackningsindustrin och energisektorn, finns runt om i hela Sverige. UPI har anor ända sedan 1930-talet, vilket vi förstås är stolta över. Samtidigt är vi ett modernt företag med en fräsch maskinpark och ett tydligt sikte på framtiden. Det kommer att hända mycket spännande i vår värld. UPI är sedan 2017 certifierade enligt miljöledningssystem ISO 14001:2015 och ISO-certifierade enligt kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015 samt godkända och certifierade av GKN, Beyond Gravity och Sulzer pump.

Våra kunder värderar att vi levererar en hög och jämn kvalitet. Och det är det vi lever efter. Tillräckligt bra är helt enkelt inte tillräckligt bra.

 

Vill du bli en del av UPI?

Skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar om vem du är, hur du ser på dig själv i din yrkesroll och hur du vill utvecklas hos oss. Mejla till jorgen.axelsson@upi.se senast 21/10. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske tidigare, så vänta inte med att höra av dig.